woensdag 28 oktober 2020

Piet Hofstee meldt zich (weer) aan als lid! Theo en Ben: remise, Hans en Piet: remise, Eric wint van Gerard! Marco wint van Simon...

 

INTERNE COMPETITIE 26 OKTOBER 2020


Of zo iets...
Helaas kon ondergetekende zelf niet van de partij zijn. Hoesten en proesten is mijn lot en u weet wat zulks betekent… THUISBLIJVEN! Ik ga er vooralsnog niet vanuit dat mijn verschijnselen te maken hebben met COVID-19. Vorige week meldde ik u dat ons lid Ronald Lemmen wel besmet was geraakt met dit virus en ik kan u nu melden dat Ronald inmiddels Covid-19 vrij is en afgelopen dinsdag alweer aan het werk is gegaan (nieuwe test was negatief). De nieuwe versie van de Mark & Hugo dictatenshow stond geprogrammeerd voor dinsdagavond 27 oktober 19.00u maar daar kwam niet zo veel uit, behoudens dat de nu geldende maatregelen wel eens tot en met december gaan duren. De laatste tijd worden wij nogal geconfronteerd met het mondkapjes dilemma, wordt een en ander verplicht? Het lijkt er sterk op dat dit zeker gaat gebeuren voor wat betreft de openbare ruimte (o.a. gemeentehuis, winkels). Wat betreft het wel en wee van die mondkapjes: hier leest u wat u altijd al over mondkapjes wilde weten. Dan gaan wij nu over tot de gebruikelijke orde van de maandag.


Marco: iets te laat...
Negen heren bezochten de clubavond waaronder oude bekende Piet Hofstee. Piet kwam met het heuglijke nieuws dat hij wel weer eens een jaartje lid wil worden van HZP Schiedam. Als ik goed geturfd heb is dit de 73e of 74e keer. Wat Piet betreft weet je twee dingen zeker: hij zal op een bepaald moment weer vertrekken, maar op een ander bepaald moment weer lid worden. Indeler Theo beschreef nog een ander opmerkelijk feitje: Marco had aangekondigd te komen, maar was er om klokslag acht uur nog niet. Er was toen een oneven aantal, tenzij ik Piet zou indelen. Toen de indeling klaar was, kwam Marco toch nog. Secretaris Jan Verveen die ingedeeld was tegen Simon Slui stond toen heel genereus zijn plaats af zodat nu Marco tegenover Simon plaats kon nemen. Vier partijen dus. Normaal gesproken is er tenminste wel één speler die een nabeschouwing op zijn partij geeft. Deze keer klom niemand in de pen en aangezien ondergetekende afwezig was en dientengevolge dus ook niets zinnigs over de hersenspinsels van de heren combattanten kan onthullen, zult u het deze editie helaas moeten doen met louter uitslagen… Indien er deze week geen verdere ‘gekkigheid’ vanuit Den Haag over ons uitgestort gaat worden dan spreken we af dat er volgende week gewoon weer verslagen zullen zijn…


Theo en Ben houden het op remise...

'Newbie' Piet en Hans: remise...


Gerard ten onder tegen Eric...

Marco wint van Simon...


Bij de stand staat Aad Juijn met 27 punten op de eerste plaats. Eric Emor staat verrassend tweede met 25 punten. Ben Riksen staat met 23 punten gedeeld derde.

Bij de stand van de clubrating staat Aad Juijn met 2018 punten bovenaan. Davey Hoogstad staat tweede met 1954 punten. En daarna zien we nog net in de club van 1800+ Theo staan met 1813 punten.

Bij de vooruitgang in de clubrating staat Eric Emor nog steeds aan de koppositie: Eric verbetert zijn clubrating met 104 (!) ELO punten. Na Eric volgen o.a.: Jan Verveen (+53) en Marco Zwanenburg (+36).

 

Verslag/Ballonofilie: Aad Juijn
Fotografie: Koos Versloot
Standengebeuren: Jan Hennevanger
Special guest: Piet Hofstee

  


   


 



Geen opmerkingen: