InternSchaken Bij HZP Schiedam,

Heeft u zin om te schaken?

Dat kan bij Het Zwarte Paard Schiedam. Wij zijn een aangename vereniging met ongeveer 25 leden. Op dit moment spelen wij in gecombineerde vorm met de andere Schiedamse schaakvereniging Fianchetto met vijf teams van 8 spelers in de competitie van de Rotterdamse Schaakbond (RSB). Bij ons staat naast schaken ook gezelligheid centraal. Wanneer u bij HZP Schiedam speelt, speelt u tegen spelers van uw eigen sterkte. Bij de indeling wordt daar rekening mee gehouden. Door te winnen krijgt u automatisch een sterkere tegenstander en bij verlies volgt dus een zwakkere tegenstander. Het niveau van de leden verschilt van huisschakers tot wedstrijdschakers. Er is dus altijd wel iemand van uw sterkte.

Schaken bij HZP Schiedam
Wanneer en waar spelen wij?

Wij spelen op de maandagavonden in Hof in Zuid, dat ligt aan de Nieuwe Maasstraat 68d in Schiedam (wijk: de Gorzen).

Vanaf het NS-station is dat te bereiken met RET-lijn 54. Uitstappen halte Nieuwe Maasstraat dan 10 meter teruglopen en u bent er.

De indeling is elke maandagavond om 19.50 uur zodat de partijen rond de klok van 20.00 uur kunnen beginnen.

Wat doet HZP Schiedam?
HZP Schiedam organiseert een aantal toernooien per jaar.

Er is elk jaar een Kersttoernooi met prijzen voor alle deelnemers en een Pinkstertoernooi dat tevens geldt als het clubkampioenschap snelschaken.

In de zomermaanden, wanneer de interne competitie stil ligt, organiseert HZP Schiedam het Zomertoernooi, waarbij u op een aantal maandagavonden in groepsvorm uw partijtjes speelt. Gratis voor HZP leden en voor iedereen die mee wilt doen!

Heeft u interesse?

Hebben wij uw interesse geprikkeld? Kom vrijblijvend eens kijken en een potje meespelen.
Meldt u zich dan, tussen 19.30 en 19.50 uur aan, bij een van onze bestuursleden (zie voor verdere informatie: Tabblad Info)

U kunt bij ons een aantal keren komen meespelen voordat u besluit om lid te worden!

Tot spoedig...


Geen opmerkingen: