woensdag 8 november 2023

Voor de derde achtereenvolgende maal een nieuw gezicht, welkom Dio! Didier wint van Ben! Stephan wint van Dio, Ruben en Daan houden het op remise en Jan H. wint van Jan V.!

 

INTERNE COMPETITIE 6 NOVEMBER 2023


Een gezellige drukte aldus...
Deze maandag speelde het RSB-achttal thuis. Een gezellige drukte aldus. Het schakersaantal voor de interne kwam op negen uit maar door de drukte kwam het Koos goed uit om zijn taak als barman boven die van schaker te laten prevaleren. Zo kwam het aantal deelnemers van de interne competitie uit op acht. Heuglijk was het feit dat er voor de derde maal in successie een debutant te noteren viel… Welkom Dio Hordijk! 

Jan V. schreef iets over zijn partij. Koos verzorgde de foto’s en Jan H. rekende de standenlijsten voor u uit.

Ben Riksen had wit tegen Didier van Willigenburg. Didier won, 0-1.

 

Didier wint van Ben!


Dio Hordijk had wit tegen Stephan Bijleveld. Stephan won, 0-1.


Dio verliest van Stephan...

Ruben Harwig had wit tegen Daan van Loenen. De partij eindigde in remise, ½-½.

 

Ruben en Daan remise...

Jan Verveen had wit tegen Jan Hennevanger. Jan H. won, 0-1. Jan V. schreef het volgende:

Na een aantal weken niet te hebben kunnen schaken was ik deze avond weer aanwezig. Het eerste achttal speelde ook maar ondanks dit waren er genoeg leden naar deze avond gekomen om een flink aantal borden te kunnen bemannen. Ik speelde tegen Jan Hennevanger en er was iets bijzonders, ik had van de KNSB ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van de club een nieuwe schaakklok gekregen met een graveerplaatje dit was dus een mooie kans hem in te wijden. Over de partij kan ik het volgende zeggen: het was een stevige worstelpartij die werd gewonnen door Jan Hennevanger doordat ik  verkeerd afruilde. Volgende week maar weer kijken of het beter gaat..


Jan V. verliest van Jan H...






Verslag: Aad Juijn
Special Guest: Dio Hordijk
Sterschrijver: Jan Verveen
Fotografie: Koos Versloot
Standen: Jan Hennevanger

 


Geen opmerkingen: