woensdag 20 oktober 2021

Herwig wint van Ben, Jan D. wint van Gerard, Hans wint van F.G. en Jan H. schrijft verslag over zijn remise-partij tegen Jan V.!!

 

WINTER COMPETITIE 18 OKTOBER 2021

 

Joop: avondje vrij...

Deze maandag kwamen er negen schakers opdagen. Het was vanavond de beurt aan Joop om een vrij avondje te ‘genieten’. Barman Koos stelde zich beschikbaar om Joop toch van een tegenstander te voorzien. Jan H. stuurde mij een verslag, goed zo Jan! Koos maakte de foto’s en Jan H. knutselde de standen in elkaar…     


Joop en barman Koos... 

Ben Riksen had wit tegen Herwig Devolder. Herwig won 0-1.


Herwig wint van Ben... 

Jan Dijkhuizen had wit tegen Gerard Turkenburg. Jan won 1-0.

 

Jan wint van Gerard...

Hans Schrumpf had wit tegen F.G. Maas. Hans won 1-0.


F.G. verliest van Hans...

Jan Hennevanger had wit tegen Jan Verveen. De partij eindigde in remise en Jan H. schreef het volgende verslag:

Jan H. schreef verslag...
Gerard had weer een wedstrijd tussen Jan Verveen en mij op de indeling gezet. Jan Verveen schreef  over onze vorige partij een verslag, het was dus nu mijn beurt. Deze keer had ik wit waardoor ik meer een eigen opening kon spelen en meer ruimte kreeg dan vorige week. Vanaf de 11e zet werden alle paarden en de witte lopers geruild. Hierna probeerden we allebei de ontstane ruimte te benutten. Jan V. probeerde een aanval met dame en toren. Ook de toren werd afgeruild. Uiteindelijk waren de mogelijkheden beperkt en besloten we het op remise te houden. Weer een boeiende partij zoals de meeste in onze reeks.

 

De Jannen speelden remise...


Verslag: Aad Juijn

Fotografie: Koos Versloot
Standen: Jan Hennevanger
Sterschrijver: Jan Hennevanger













Geen opmerkingen: