donderdag 12 maart 2020

Corona: RSB-competitie 2019/2020 niet meer hervat...


RSB wedstrijden afgelast!
Competitie ligt stil... 
Per vandaag (donderdag 12 maart 2020) heeft RSB competitieleider Arrian Rutten alle RSB wedstrijden afgelast in verband met het Corona virus. Alle ins en outs leest u op de website van de RSB en dat is hier...

Het bestuur heeft besloten dat de interne competitie tem dinsdag 31 maart stil ligt i.v.m. het Corona virus, kom dus tot die tijd niet naar de club!!!. Het bestuur van onze partnervereniging Fianchetto heeft eveneens besloten hun interne competitie met onmiddellijke ingang stil te leggen tot en met 31 maart... 

U zal hier op de site op de hoogte worden gehouden wanneer de maatregel afloopt...

Update 1 (13 maart): De gemeente Schiedam heeft alle sociale activiteiten in o.a. ons clubhuis "Hof in Zuid" per direct verboden. De maatregel geldt voorlopig tem 31 maart. 

Update 2 (15 maart): De overheid heeft besloten dat o.a. sportclubs hun activiteiten moeten staken tem maandag 6 april. 

Update 3 (4 april): Gezien de maatregelen van het kabinet welke 31 maart j.l. zijn afgekondigd, is de afgelasting van RSB-competitiewedstrijden (inclusief viertallen en beker) verlengd tot en met 28 april 2020. Het RSB-bestuur beraadt zich momenteel over het beëindigen van dit seizoen. De KNSB heeft in dat kader al besloten de KNSB-competitie en -beker voor dit seizoen geheel stop te zetten en niet meer af te maken.

Update 4 (28 april): Zoals verwacht zal de RSB competitie niet meer worden hervat. Wat zulks in gaat houden voor wat betreft promotie en degradatie leest u hier.




Geen opmerkingen: