woensdag 4 september 2024

Algemene Ledenvergadering 2024



Algemene Ledenvergadering 2024


Vrouwe Aleida van Schiedam
De zomercompetitie zit erop. Maandag 2 september was het tijd voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Ons gerespecteerd lid/ barman/ clubfotograaf en nu dus ook verslaggever Koos mailde uw webmaster het volgende relaas: Hoi Aad: Hierbij wil ik je laten weten dat de schaakvereniging gisteren een koninklijke penning heeft verkregen vanwege het honderd jarig bestaan, deze werd feestelijk uitgereikt door Loco burgemeester van der Laan in het bijzijn van de plaatselijke pers en fotografen, de burgemeester had graag gekomen maar moest verstek laten gaan i.v.m. zijn verhuizing naar Schiedam.


Plaatselijke pers ook aanwezig...

Naast de penning kreeg de schaakvereniging eveneens als cadeau een prachtig portret van Aleida de beschermvrouwe van Schiedam, dit onder luid applaus.
 
Aleida de beschermvrouwe van Schiedam...

                                       

Na al deze plichtplegingen gingen we verder met onze jaarlijkse clubvergadering.

Tevens werd onze Ben geëerd als de club kampioen en werd hem de jaarlijkse wisselbeker overhandigd, dik verdiende winnaar!!!

Ben met zijn door voorzitter Theo zojuist overhandige beker!


Hierna werd er nog een paar partijtjes rapid geschaakt. Maandag 9 september begint de 'wintercompetitie' die ik in het vervolg interne competitie ga noemen. Wintercompetitie? De herfst moet nog beginnen 😁

Nieuwe leden zijn van harte welkom, de eerste aantal partijen speelt u gratis mee om te ervaren of lid worden iets voor u is. Maandagavond vanaf 19.30u bent u welkom in de 'Hof in Zuid' 

Nieuwe Maasstraat 68d, 3114 TM Schiedam.

Verslag/ Fotografie: Koos Versloot







Geen opmerkingen: