woensdag 26 juni 2024

Arjan wint groep een! Theo wint groep twee met 100% score! Didier is vader geworden!

 

ZOMERCOMPETITIE 24 JUNI 2024

Didier: vaderschap!
Deze week hadden twaalf gegadigden zin in een paar potjes zomerschaak. Tenslotte is de zomer nu écht van start gegaan. De heren werden netjes verdeeld over twee groepen van zes. Groep een werd deze keer gewonnen door Arjan Beaumont (4 uit 5). Groep twee werd met een 100% score opgeëist door Theo van Zessen (5 uit 5). Vaste fotograaf/ barman/ speler Koos liet vorige week om gezondheidsredenen verstek gaan. Maar Koos is uit het oude ‘niet-klagen-maar-dragen’ hout gesneden en kwam trouw zijn ‘plichten’ vervullen. De standenlijsten werden uiteraard door Jan H. verzorgd…

En dan nog even dit: Didier van Willigenburg is vader geworden van een dochter. Alles goed gegaan. Vandaar dat hij voorlopig even afwezig is op de club, hij is nog even aan het genieten van zijn vaderschap. Van harte gefeliciteerd Didier!

De zomercompetitie is een open competitie en dus behoeft u geen lid van HZPS te zijn om gezellig een aantal partijtjes mee te schaken (3 á 5 op ’n avond). M.a.w. óók u bent welkom. Deelname is nog steeds gratis!  





Hans vs. Ben...

Murdoch vs. Paul en daarachter Marco vs. groepswinnaar Arjan...


                             

Theo en Jan...


Gerard en Niels...


Gerard en groepswinnaar Theo...


Barman/ fotograaf/ speler Koos...





Verslag: Aad Juijn

Fotografie: Koos Versloot

Standen: Jan Hennevanger

 


Geen opmerkingen: